Sinterklaas in Hoofddorp

HulpSinterklaas.com komt uit Hoofddorp. Wij komen elk jaar bij vele Hoofddorpse families langs, maar ook bij scholen, kinderdagverblijven en verschillende bedrijven. Door de goede connecties van de zwarte Pieten wil het zelfs nog wel eens gebeuren dat Sint over extra informatie beschikt.

U bent bij ons aan het juiste adres om Sinterklaas te huren. Hij is natuurlijk vergezeld van zijn trouwe pieten, en hij heeft altijd meer dan genoeg lekker strooigoed bij zich.
Sint is bijna overal voor in: als oma op schoot wil, komt Sinterklaas natuurlijk graag aan die wens tegemoet. De relatie tussen oma en Sinterklaas stamt immers al van jaaƔren geleden, uit de tijd dat oma nog kleindochter was.


Ook in Nieuw - Vennep

Onze Sinten en Pieten kunt u natuurlijk ook huren in Nieuw Vennep. Dit mooie dorp ligt bij Hoofddorp "om de hoek", zodat een bezoek van Sinterklaas daar vrij praktisch is. Navigatie Piet weet de weg!

Ook in Amsterdam en Haarlem

Hulpsinterklaas.com verzorgt ook Sinterklaasfeesten in Amsterdam en Haarlem. Omdat de reistijd naar deze steden iets langer is, doet Sinterklaas daar alleen adressen aan waar hij meer dan drie kwartier welkom is.