Over hulpsinterklaas.com

HulpSinterklaas.com bestaat uit een grote groep vrienden die allen het Sinterklaasfeest een warm hart toe dragen. We zien het Sinterklaasfeest als de mooiste traditie van ons land, en vinden het leuk als deze traditie door zoveel mogelijk mensen wordt gevierd en in ere wordt gehouden.


Voor iedereen

Alhoewel het Sinterklaasfeest van oorsprong een Christelijke traditie is, vinden we niet dat het daarom alleen voor Christelijke of Nederlandse mensen is. Integendeel. Iedereen houdt van Sinterklaas, en Sinterklaas houdt van iedereen.


Sinterklaas houdt niet van politiek of politieke correctheden; Sinterklaas wil er louter voor zorgen dat iedereen een leuk feest kan vieren. Alle ouders zien graag dat hun kinderen het naar de zin hebben, of ze nou allochtoon, autochtoon geel of paars zijn. En Sinterklaas vier je samen. Dat maakt het niet alleen goedkoper, maar het is ook wel zo gezellig!


In de loop der jaren hebben we gemerkt dat Sinterklaas eigenlijk altijd goed ontvangen wordt. Het zou niet de eerste keer zijn dat een Surinaamse moeder met haar zoon verkleed en geschminkt als zwarte piet beiden bij Sinterklaas op schoot zitten. Piet is natuurlijk zwart, omdat hij door de schoorsteen moet om pakjes te bezorgen. Omdat er steeds minder schoorstenen zijn kunnen onze pieten met vegen of zwart bij u langs komen!