Sinterkaas en pieten zijn de hele periode dat Sinterklaas in het land is beschikbaar! Vul ook voor afwijkende aanvragen het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Agenda Sinterklaas 2023

Ook in 2023 zijn onze vertrouwde gezichten weer beschikbaar om bij uw Sinterklaasfeest langs te komen. Wij zijn beschikbaar op:

  • zaterdag 25 november
  • zondag 26 november
  • zaterdag 2 december
  • zondag 3 december
  • dinsdag 5 december

Aanvragen 2023

Beste Sinterklaasvierders,

Helaas zit er een pepernoot klem in het aanvraagformulier, waardoor deze niet werkt. Wij hebben uw aanvaag dan ook zeker gemist. Wij zullen een mail sturen naar onze vaste klanten.

Bent nu nog steeds op zoek naar een Sinterklaas? Stuur dan een email met de volgende gegevens naar dehulpsinterklaas@gmail.com dan reagen wij zo snel mogelijk!

Naam: (uw naam)
Bezoek dag: (de gewenste dag)
Voorkeur tijd: (het gewenste tijdstip)
Bezoek Adres: (het bezoek adres waar Sint en Piet langs moeten komen)
Soort bezoek: (particulier, bedrijf, school/instelling)

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Met vriendelijke Sinterklaasgroet,
Sint & Piet

Sint op bezoek

Het allerleukste is natuurlijk om Sinterklaas zelf de ontmoeten. Of het nu gaat om het uitdelen van Chocolade letters of een waar bezoek van Sint Nicolaas, bij HulpSinterklaas.com bent u aan het juiste adres.

Bedrijven en instellingen

Sint bezoekt bedrijven, verenigingen en instellingen en scholen in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Hoofddorp en alle tussenliggende plaatsen. Omdat de duur en de aard van dergelijke bezoeken onderling sterk van elkaar verschillen, hebben we hiervoor geen standaard prijs. Uiteraard maken we graag vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Huisbezoeken

Particulieren bezoekt Sinterklaas in Hoofddorp & Nieuw Vennep en in de omliggende plaatsen: De Hoek, Hillegom, Cruquius en Zwaanshoek.

Scholen

Sinterklaas en zijn Pieten kunnen natuurlijk ook uw school langkomen! Wat is er leuker om samen met de leerkracht je zelfgemaakte knutselwerkje of ingestudeerde dansje aan Sint en Piet te laten zien?! De Sint vindt het in ieder geval geweldig!

Prijzen

De verschillende type bezoeken hebben verschillende prijzen. De prijs van een bezoek hangt daarnaast nog sterk af van verschillende factoren zoals locatie, datum, tijdstip en meer. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat voor uw bezoek!

Hulpstinterklaas.com streeft er naar om het Sinterklaasfeest voor iedereen toeganglijk te maken, dus ook voor de minder gevulde beurs. Graag ontvangen wij uw aanvraag en helpen wij u bij uw invulling passend bij uw budget.

Bezoek locaties

Wilt u weten of Sinterklaas ook bij u langs kan komen, kijk dan op de locaties pagina om te zien waar Sinterklaas langs kan komen.

Meer informatie?

Informatie aanvragen is heel eenvoudig: u vult het contactformulier in (rechts in de browser, beneden op de smartphone) en we proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen. Direct mailen (dehulpsinterklaas[at]gmail.com) mag natuurlijk ook. Maar let op: uw reservering is pas definitief wanneer deze door ons is bevestigd!


Video van Sinterklaas

Is er geen Sinterklaas meer te vinden die u kan bezoeken op een moment dat het u schikt? Vier dan pakjesavond met Sinterklaas op afstand: Sint spreekt voor het hele gezelschap een speciale video in. U geeft zelf de tekst door en krijgt de video - zodra deze in de studio is opgenomen en gemonteerd - eenvoudig digitaal toegestuurd.

Sinterklaas neemt de video speciaal voor u op! Bestel eenvoudig uw video op TeleSint.nl.