Sinterklaas op kantoor

Sinterklaas houdt wel van een goed gezelschap, zo komen wij dan ook graag bij uw bedrijf langs. Laat de kinderen, maar ook de volwassen kinderen onder ons genieten van een onvergetelijk Sinterklaasbezoek.


Bezoek aan bedrijf of vereniging

Bedrijfs- of verenigings bezoeken vereisen vaak een wat langer duur. De bezoektijd is sterk afhankelijk van het aantal aanwezigen en het programma dat u in gedachte heeft. Als richtlijn voor een 'standaard' bedrijfs bezoek met tussen de 15-25 kinderen waarbij onder andere de kinderen een voor een door Sinterklaas worden toegesproken, hanteren we een bezoekduur van ca. 50 tot 60 minuten.

De bezoekdata

In principe bezoeken we de hele periode dat Sinterklaas in het land is.

De bezoekadressen

HulpSinterklaas.com bezoekt doorgaans in de driehoek Amsterdam, Haarlem en Leiden. In overleg kan daarvan worden afgelegen, wanneer de lengte van het bezoek opweegt tegen de reistijd. Sinterklaas is bijvoorbeeld meermalen ingezet bij het uitdelen van relatiegeschenken aan klanten en bij verspreiden van chocoladeletters over verschillende vestigingen van hetzelfde bedrijf. Voor een exact overzicht kijkt u op de locaties pagina.

Invulling van uw bezoek

Bezoeken aan bedrijven en instellingen verschillen onderling heel sterk; het kan gaan om een Sinterklaasfeest voor de kinderen van de werknemers, maar ook voor een gezelschap van alleen volwassenen. HulpSinterklaas.com kan tevens een Sinterklaas verzorgen die vloeiend Engels spreekt, en uw internationale gezelschap iets vertelt over de Nederlandse Sinterklaastraditie.

Sint heeft bijvoorbeeld eens een groep Saudische zakenlieden toegesproken en ze in het Engels verteld over onze Nederlandse sinterklaastraditie. Ieder jaar bezoeken we diverse bedrijven en locaties waar alleen volwassenen aanwezig zijn, en ook daar zorgt onze goedgehumeurde Sint voor een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten!

Strooigoed

HulpSinterklaas.com gebruikt hoogwaardig A-kwaliteit strooigoed, meestal van het merk Belga of Bolletje. Ons strooigoed bevat niet alleen kruidnoten (in de volksmond ook wel 'pepernoten' genoemd), maar ook schuimpjes en andere snoepjes.

Agenda

Kijk in onze agenda om te zien op welke dagen wij Sinterklaas bij u langs kunnen laten komen. Voor bedrijven en instellingen zijn er ook veel mogelijkheden buiten deze dagen. Voor meer informatie neem contact met ons op via het formulier!

Prijzen

Sinterklaas vieren op het kantoor van papa of mama, dat is pas cool! Met al uw loyale werknemers een feetje maken waarbij de kinderen het ook nog eens naar het zin hebben, een unieke kans en onvergetelijke herinnering voor iedereen. Helaas komt de Sint niet voor niets. Prijzen zijn afhankelijk van veel verschillende aspecten zoals locatie, datum, tijd en meer. De service van hulpsinterklaas.com gaat verder dan alleen het Sinterklaasbezoek. Met ervaren en betrouwbare mensen en processen leveren wij dan ook een dienst waar u op kunt bouwen. Zie de prijzen pagina voor meer informatie.

Kortom

Met uw ideeen en onze ervaring maken we er samen een geweldige gebeurtenis van; of het om een gezelschap met alleen volwassenen, niet- Nederlands sprekenden of voornamelijk kinderen gaat, bij HulpSinterklaas.com bent u aan het juiste adres!