Bedrijfsfeest

HulpSinterklaas.com heeft een Sinterklaas voor ieder bedrijfsfeest. Het maakt daarbij niet uit of het gezelschap uit volwassenen en/of kinderen bestaat: voor iedere groep kunnen we het bezoek passend invullen. We hebben zelfs een Sint die vloeiend Engels spreekt, mocht u in een multinationaal bedrijf werken en u wilt uw buitenlandse collega's kennis met Sinterklaas laten maken. Sinterklaas komt bij u langs op kantoor!


Met kinderen

Zijn er kinderen bij, dan kunnen we bijvoorbeeld een programma verzinnen waarbij het boek van Sinterklaas zoek is, en de kinderen samen met de pieten naar het boek op zoek gaan voordat Sinterklaas aankomt. Of de kinderen kunnen worden geschminckt door onze professionele schminck-dame.

Alleen volwassenen

Als er alleen volwassenen zijn, wordt iedereen door Sinterklaas eens goed in het zonnetje gezet. U kunt van te voren informatie over uw collega's, uw baas of andere medewerker aanleveren, zodat Sinterklaas en pieten daar tijdens het bezoek gebruik van kunnen maken. En uiteraard vindt Sinterklaas het leuk als de baas even bij hem op schoot komt en een liedje voor hem zingt!

HulpSinterklaas.com

Bij HulpSinterklaas.com Sinterklaas verhuur kunt u uw Sinterklaas huren voor zowel particuliere als huisbezoeken. Sint heeft een ruime beschikbaarheid, en bezoekt in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en tussenliggende plaatsen.