Sinterklaas verhuur

Bent u op zoek naar een Sinterklaas verhuur, dan ben u bij ons aan het juiste adres. We zijn al jaren Sinterklaas op scholen, bij bedrijven en bij mensen thuis. Onze Sinterklaas en pieten komen goed verzorgd voor de dag, hebben voldoende pepernoten bij zich en kunnen goed overweg met zowel kinderen als volwassenen.


Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp

Bij HulpSinterklaas.com Sinterklaas verhuur kunt u uw Sinterklaas huren voor zowel particuliere als huisbezoeken. Sinterklaas en zijn pieten bezoeken onder andere in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en tussenliggende plaatsen. U kunt onze Sint huren in de hele periode dat hij in het land is.

Sinterklaas huren

Hulpsinterklaas.com verzorgt Sinterklaas verhuur voor de regio Haarlem en Amsterdam. Wilt u een bezoekje van de Sint in deze regio, dan kiest u er natuurlijk voor om een Sinterklaas bij ons te huren. Sint neemt zijn taak serieus, en is aardig voor de kinderen en grappig voor de volwassenen. Lang, lang geleden werd de sinterklaasavond gevierd met vrienden en familie. Een oom of buurman sloeg een gordijn om zich heen, hing een watten baard om zijn kin en was de Sinterklaas voor die avond. Een prachtige traditie waar wat ons betreft overigens helemaal niets mis mee is. Van het huren van een Sinterklaas was nog helemaal geen sprake.

Tijden zijn inmiddels veranderd. Sinterklaas is nu dagelijks in verschillende televisieprogramma's te zien en zo ontstaat bij de meesten al vroeg een beeld van de 'perfecte' Sinterklaas. De kans dat de buurman die zich in een gordijn heeft gewikkeld wordt herkend of op vreemde blikken kan wachten is daarmee erg groot geworden.

De aanwezigheid van Sinterklaas op televisie heeft de lat voor iedere hulpsinterklaas dus flink hoger gelegd. Om een beetje voor de dag te kunnen komen volstaan huis-tuin-en-keuken spullen al lang niet meer en zal Sint zijn toevlucht moeten zoeken in speciale winkels. Voor wie niet zo diep in de buidel wil tasten, vergt het in huiselijke kring zelf op een geloofwaardige manier sinterklaas spelen nu des te meer creativiteit en energie.

Voor wie minder creatief is, over minder tijd beschikt, of gewoon van zichzelf denkt dat hij geen sinterklaas-bloed heeft, biedt het huren van een Sinterklaas uitkomst. Om er zeker van te zijn dat de kans op herkenning klein is, bieden we goed verzorgde Sinterklazen en zwarte pieten bij onze Sinterklaas verhuur!