Prijzen

Hoewel Sint in al z'n goedheid ten tonele verschijnt, komt hij helaas niet gratis. Mooie spullen, goede schmink, goede acteurs en lekker strooigoed kosten nou eenmaal (veel) geld. En als u weet hoeveel werk er ieder jaar inzit, zult u begrijpen dat we er niet rijk van worden.

De prijs van een Sinterklaas bezoek hangt van verschillende dingen af zoals het tijdstip, locatie, de duur, de aard van het bezoek, reiskosten en reistijd, úw wensen en de partij waar wij langs komen. Hieronder staat een generiek overzicht per type klant van Hulpsitnerklaas.com. Dit zijn indicatieve prijzen die kunnen verschillende met uw aanvraag.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan nemen wij (meestal per email) contact met u op. De reactie geld als offerte en daarin zal de prijs bepaald worden voor uw bezoek. Als u de offerte accepteerd dan bevestigen wij uw boeken en dan staat de tijd, duur en prijs van uw bezoek vast!


Betaal mogelijkheden

Particulieren vragen wij het bezoek contant te betalen. Dit geschied door een van de pieten een envelop met daarin het afgespoken bedrag te overhandigen. Dat kunt u doen bij binnenkomst of wanneer Sinterklaas en Pieten weer vertrekken, aan u de keus. Let op: wij stellen het erg op prijs als dit wel echt klaar ligt en er niet nog iemand naar de pinautomaat moet rennen. Sinterklaas en zijn Pieten hebben het erg druk en moeten al snel weer door naar het volgende bezoek.

Bedrijven, instellingen en scholen mogen natuurlijk ook contant betalen aan het einde van het bezoek, maar soms vind uw finance afdeling het beter vooraf te betalen op rekening. Voor ons is dat geen probleem!

Particulieren

Sinterklaas gezellig vieren in private kring met de familie of buren is natuurlijk erg leuk! Vooral op 5 december net als het begint te schemeren. Helaas kunnen wij niet alle mensen op hetzelfde tijdstip bezoeken. Voor de huisbezoeken zijn er dan ook verschillende prijzen voor verschillende dagen. Deze kunt u hieronder vinden. Prijzen zijn altijd gebaseerd op een bezoek van 20 minuten. Wilt u een langer bezoek reserveren dan passen wij de prijs hierop aan in de offerte.

  • voor 12:00 uur: €60,-
  • van 12:00 tot 21:00 uur: €75,-
Om Sinterklaas voor iedereen toegankelijk te maken hanteren we verschillende tarieven. U mag voor een huisbezoek zoveel mensen uitnodigen als u wilt, we nemen meer dan genoeg strooigoed mee voor iedereen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde luidt immers het aloude gezegde!

Toch te duur? Ook al is Nederland vrij welvarend er zijn helaas nog steeds uitzonderingen. Het laatste wat wij willen is dat de kinderen (en ouders) die Sinterklaas het hardste verdienen dit niet kunnen betalen. Voor deze groep maken wij dan ook graag een uitzondering! Kunt u aantonen (met een goed verhaal) dat uw kinderen Sinterklaas verdienen, maar dat de kosten te hoog zijn, dan komen wij graag voor een gereduceerd tarief bij u langs! Sinterklaas veroordeeld u nooit en voor schaamte is geen plaats!

Bedrijven en instellingen

Sint bezoekt natuurlijk ook bedrijven en instellingen. Omdat de duur en de aard van dergelijke bezoeken onderling sterk van elkaar verschillen, maken we graag vrijblijvend een prijsopgave voor u. De gemiddelde kosten voor een bezoek van 1 uur met 1 Sinterklaas en 2 Pieten kost € 275,- exclusief BTW. Langer of korter kan natuurlijk ook en zal in de prijs worden verwerkt. Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het contact formulier en u hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Scholen en sportverenigingen

Scholen bezoekt Sinterklaas in Hoofddorp, Nieuw-Vennep & Haarlem en in de omliggende plaatsen: De Hoek, Hillegom, Cruquius en Zwaanshoek.

Omdat het budget van onderwijsinstellingen anders is dan die van particulieren en bedrijven houden wij hier graag rekening mee. Het bezoek van een school neemt vaak 1 dagdeel in beslag en de kosten hiervoor zijn gemiddeld € 400,-, exclusief BTW. Heeft u meer of minder tijd nodig, geen probleem! Graag ontvangen wij uw aanvraag zodat wij u een offerte op maat kunnen geven!


Bezoek locaties

Wilt u weten of Sinterklaas ook bij u langs kan komen, kijk dan op de locaties pagina om te zien waar Sinterklaas langs kan komen.

Meer informatie?

Informatie aanvragen is heel eenvoudig: u vult het contactformulier in (rechts in de browser, beneden op de smartphone) en we proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen. Direct mailen (dehulpsinterklaas[at]gmail.com) mag natuurlijk ook. Maar let op: uw reservering is pas definitief wanneer deze door ons is bevestigd!