Sinterklaas bij u thuis

De beste manier om het Sinterklaasfeest te vieren is natuurlijk met Sinterklaas! Met mooie kleding, kundige acteurs en genoeg strooigoed voor iedereen maken wij van elk bezoek een onvergetelijk feest voor jong en oud!


De bezoekadressen

Particulieren bezoeken wij in Hoofddorp & Nieuw-Vennep en aangrenzende plaatsen. Bedrijven bezoeken wij in de driehoek Haarlem, Leiden, Amsterdam. Voor een exact overzicht kijkt u op de locaties pagina.

Uw reservering

Vanaf september proberen wij zo snel mogelijk op uw aanvraag te reageren. Dit doen wij primair per email en indien nodig per telefoon. Uw reservering is pas definitief wanneer deze door ons is bevestigd!

Duur van uw bezoek

De duur van een huisbezoek is altijd 20 minuten, tenzij anders met u is afgesproken.


Bedrijfs- of verenigings bezoeken vereisen vaak een wat langer duur. De bezoektijd is sterk afhankelijk van het aantal aanwezigen en het programma dat u in gedachte heeft. Als richtlijn voor een 'standaard' bedrijfs bezoek met tussen de 15-25 kinderen waarbij onder andere de kinderen een voor een door Sinterklaas worden toegesproken, hanteren we een bezoekduur van ca. 50 tot 60 minuten.

Sinterklaas voor volwassenen

Sinterklaas is natuurlijk bij uitstek een feest voor kinderen. Maar ook voor de volwassen kinderen onder ons is het enorm leuk als Sinterklaas langs komt. Heeft een fijn gezelschap waarmee u graag borrelt, pakjesavond viert of gewoon als verrassing voor de vriendengroep, een bezoek van Sinterklaas zal men niet snel vergeten! Neem vrijblijvend contact met ons op en we zullen uw gezelschap eens goed door het Grote Boek halen!

Prijzen

Wij streven er naar om het Sinterklaasfeest voor iedereen toegangkelijk te maken. Echter komt Sinterklaas niet voor niets. Daarom hanteren wij verschillende prijzen op verschillende dagen en tijden. Zie de prijzen pagina voor meer informatie.

Betalen

Hoewel Sint in al z'n goedheid ten tonele verschijnt, komt hij helaas niet gratis. Mooie spullen, goede schmink, goede acteurs en lekker strooigoed kosten nou eenmaal (veel) geld. En als u weet hoeveel werk er ieder jaar inzit, zult u begrijpen dat we er niet rijk van worden. U betaalt uw bezoek contant, door een van de pieten een envelop met daarin het bedrag voor het bezoek te overhandigen. Dat kunt u doen bij binnenkomst of wanneer Sinterklaas en Pieten weer vertrekken.

De bezoektijd

De tijd van uw reservering is een richttijd. Een flinke regenbui kan ervoor zorgen dat Piet wat extra schmink nodig heeft, of het kan gebeuren dat Sinterklaas dringend behoefte aan een sanitaire stop. Hoewel we daar ruimte voor inplannen, willen we natuurlijk ook zoveel mogelijk mensen bezoeken op een dag. Het kan daarom voorkomen dat Sint iets later komt dan van te voren afgesproken. Mocht dit het geval zijn, dan wordt u daar altijd zo snel mogelijk over ingelicht.

Strooigoed

HulpSinterklaas.com gebruikt hoogwaardig A-kwaliteit strooigoed, meestal van het merk Belga of Bolletje. Ons strooigoed bevat niet alleen kruidnoten (in de volksmond ook wel 'pepernoten' genoemd), maar ook schuimpjes en andere snoepjes.

Het Grote Boek van Sinterklaas

Uw bezoek is het leukste wanneer Sinterklaas over informatie beschikt over de aanwezigen. Dat geldt voor zowel de kinderen als voor de volwassenen. De informatie kunt u uiterlijk tot twee dagen voor uw bezoek achterlaten op ons speciale online Grote Boek van Sinterklaas. Wij zorgen er dan voor dat de informatie in Het Grote Boek wordt opgenomen zodat Sinterklaas goed geïnformeerd ten tonele verschijnt.